Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte

Melt-In-ta-gura coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 929 calorii, 33g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $ 3.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tăiței de ou, făină, supa de ceapă condensată campbell ' s si o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte, Aragaz Lent Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte, și Beth se topește în gură coaste de grătar (cuptor).
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într - un aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Adăugați zahărul brun, usturoiul, cimbrul și făina. Aruncă la haină. Se amestecă supa și ale într-un castron mic.
Se toarnă peste carnea de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore* sau până când carnea de vită este fragedă.
Se servește cu piureul de cartofi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri crescuți în diferite terroiri din Valea Napa, inclusiv cartierele Carneros, cerbi Leap și Oakville. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu o ciupercă sălbatică și umplutură de nuc. Friptură picior de miel, frecat cu ierburi aromate și condimente, sau cotlet de porc la gratar, de asemenea, se căsătorească perfect cu arome delicioase vinului.