Ton la grătar cu sos Romesco afumat-migdale

Ton la grătar cu sos Romesco afumat-migdale
Tonul la grătar cu sos Romesco de migdale afumate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $7.25 pe portie. O porție conține 721 calorii, 48G de proteine, și 42G de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piment de la Vera, cățel de usturoi, ardei grași prăjiți dintr-un borcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ton la grătar cu sos Romesco afumat-migdale, Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco).

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un robot de bucătărie, tocați grosolan migdalele, cuburile de pâine și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Adăugați roșiile, ardeii roșii prăjiți, oțetul de sherry și pimentn și piureul până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De SherryOțet De Sherry
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Condimentează tonul cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, timp de 6 minute pentru mediu-rar sau 8 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați tonul în farfurii. Puneți o parte din sosul romesco peste pește și treceți restul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista