Nevoie de o supă fără lactate? Tocanita "Veggie Burger" la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, frunze de dafin, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Veggie Burger B. L. A. T, Cel Mai Bun Burger Vegetal, și Berkeley Veggie Burger.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. În cuptorul olandez de 4 litri rezistent la cuptor, amestecați cartofi, napi, rutabaga, țelină, morcovi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, amestecați făina și bulionul până se omogenizează. Se amestecă amestecul de bulion și ingredientele rămase, cu excepția bucăților de burger, în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă bucățile de burger.
4
Acoperiți; coaceți 50 până la 60 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.