Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, tocană Somerset cu cheddar și piure de pătrunjel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 980 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 573 de fani. Un amestec de praz, fasole de unt, Cheddar și piure de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură și tocană Guinness cu piure de conopidă de cheddar alb irlandez, Morcov, praz și piure de pătrunjel, și Creveți Cu Rădăcină De Pătrunjel Și Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa, usturoiul, morcovul și prazul până se înmoaie, dar nu sunt colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile pure, roșiile tocate, fasolea de unt, fasolea flageolet, cidrul, bulionul și cimbru și fierbeți timp de 15-20 de minute până când tocanita s-a îngroșat și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Unt
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Între timp, dacă adăugați cârnați la orice porție, tăiați fiecare cârnați în 3-4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și rumeniți bucățile timp de 5 minute, apoi amestecați în porții adecvate de tocană și fierbeți ușor pentru timpul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Pendulum Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.