Tocană De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent
Tocană de vită maghiară cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 442 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, mazăre, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, Friptură De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, și Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. Aruncați carnea de vită, cartofii, ceapa, făina, boia de ardei, sarea condimentată piperată și semințele de chimen în aragaz până se amestecă bine. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
3
Se amestecă mazărea și smântâna. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 15 minute sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista