Tocanita de vită de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 534 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vită De Toamnă, Tocană de vită de toamnă a lui Rachael Ray cu măr, ceapă și usturoi prăjit, și Tocană De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, morcovii și ceapa într-un 5-qt. aragaz lent. Într-o tigaie mare, carne de vită maro în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Unt
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
2
Transferați carnea de vită în aragazul lent cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Aragaz Lent
3
Se amestecă făina în picăturile de tigaie până se omogenizează; gatiti si amestecati pana se rumenesc. Adăugați treptat apă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adaugă sare, pătrunjel, semințe de țelină, cimbru și piper; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.