Friptura de vită de orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți țelină, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 96%. Încercați Carne De Vită Și Orz, Tocană De Orz De Vită, și Tocană De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper negru; înveliți cu făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau oală grea; gătiți și amestecați carnea de vită până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Scoateți carnea de vită cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Adăugați ceapa, varza, țelina, morcovii și usturoiul; gătiți și amestecați până când morcovii se înmoaie și ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ciupercile, rozmarinul, cimbrul și orzul. Întoarceți carnea de vită la cuptorul olandez și continuați să gătiți și amestecați timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Rozmarin
Varză
Morcov
Orz
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Amestecați apa, berea și bulionul de vită în amestecul de vită; aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu-scăzut. Se fierbe până când carnea de vită și orzul sunt fragede, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Vită
Orz
Apă
Carne De Vită
Bere
6
Adăugați zahăr brun și oțet. Simmer, neacoperit, timp de 10 până la 15 minute mai mult.