Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci

Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci
Carnea de vită columbiană cu aragaz lent și tocană de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 280 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de dafin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de vită și cartofi cu aragaz lent, Aragaz Lent Carne De Vită Și Tocană De Cartofi, și Tocană De Cartofi Dulci Cu Arahide Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați carnea de vită și ingredientele rămase, cu excepția caiselor și pătrunjelului. Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se amestecă caisele. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 15 minute sau pana cand caisele se inmoaie. Aruncați cuișoarele, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Presărați tocană cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista