Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci

Carnea de vită columbiană cu aragaz lent și tocană de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 280 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de dafin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de vită și cartofi cu aragaz lent, Aragaz Lent Carne De Vită Și Tocană De Cartofi, și Tocană De Cartofi Dulci Cu Arahide Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Presărați carnea de vită cu sare și piper. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați carnea de vită și ingredientele rămase, cu excepția caiselor și pătrunjelului. Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Se amestecă caisele. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 15 minute sau pana cand caisele se inmoaie. Aruncați cuișoarele, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Presărați tocană cu pătrunjel.