Tocanita de Năut Curry cu Pilaf de orez brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, orez brun, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de Năut Curry cu Pilaf de orez #Redux, Orez Brun Curry La Cuptor Și Pilaf De Linte, și Tocană de năut, fenicul și brânză elvețiană cu orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pilaf, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
3
Adăugați 1 cană de ceapă; gatiti timp de 6 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Adăugați 1 2/3 căni de apă și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați cardamomul, scorțișoara și frunza de dafin. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
7
Pentru a pregăti tocană, încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
9
Adăugați 2 căni de ceapă; saut timp de 6 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați ghimbirul și următoarele 7 ingrediente (prin băț de scorțișoară); gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați 2 1/2 căni de apă, morcov, 1/4 linguriță sare, naut și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când morcovii sunt fragede și sosul este ușor gros. Aruncați cardamomul și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Așezați 1 cană amestec de orez în fiecare din cele 4 boluri; lingură 1 1/4 căni amestec de naut peste orez. Completați fiecare porție cu 2 linguri de iaurt și 1 lingură de coriandru.