Tocană de miel turcească prăjită lent cu fasole verde

Friptura de miel turcească prăjită lent cu fasole verde este o fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 709 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Funcționează bine ca fel principal. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, iaurt grecesc, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Încercați Tocană Turcească De Miel Și Legume Cu Aragaz Lent, Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, și Tocană de miel cu arome turcești pentru rețete similare.