Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu legume rădăcinoase. O porție conține 728 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de morcovi pentru copii, napi pentru copii, bulbi de fenicul pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Carne De Vită Cu Legume Rădăcinoase, Tocană la cuptor cu legume rădăcinoase, și Carne de vită cu legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți făina într-un castron mare și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cuburile de miel în 4 loturi, aruncând pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De Miel
4
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Adăugați un sfert din cuburile de miel și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 6 minute; transferați pe o farfurie. Rumeniti mielul infainat ramas in 3 loturi, adaugand 2 linguri de ulei in oala pe lot. Reduceți căldura dacă fundul caserolei se întunecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De Miel
Mazare Decojita, Optional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Întoarceți tot mielul în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
7
Adăugați vinul și oțetul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul și tarhonul și reveniți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți caserola și fierbeți tocanita la cuptor timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați morcovii, păstârnacul, cartofii, napii, feniculul și șalota în tocană de miel. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere, amestecând pentru a distribui legumele. Acoperiți caserola, readuceți-o la cuptor și gătiți până când carnea și legumele sunt fragede, cu aproximativ 1 oră mai mult. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă frunzele de pătrunjel și fenicul și se servește tocană în boluri adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Nap
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă