Tocană de fasole de dovleac de pui și Chile verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1038 calorii. Un amestec de sos chile, coriandru, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chile Verde-Tocană De Pui, Tocanita verde de Chile cu pui, și Porotos Quebrados (tocană de fasole verde și dovleac).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați pudra de chili, chimenul, usturoiul granulat, scorțișoara, sarea și piperul într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se presară uniform peste coapsele de pui și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
4
Într-un cuptor olandez mare (preferat fonta emailată) la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Când este fierbinte, adăugați coapsele de pui, pentru a nu se aglomera. Gatiti pana se coloreaza frumos, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Repetați până când tot puiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Scoateți pe o farfurie pentru a ține.
6
Scoateți toate, cu excepția a 3 până la 4 linguri de grăsime din tigaie și, la foc mediu-mare, adăugați ceapa, ardeii Poblano și ardeii grași roșii. Gatiti pana cand ceapa abia incepe sa se caramelizeze, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și gătiți încă 3 până la 4 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Adăugați fasolea în oală și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați roșiile, sosul verde de Chile și dovleacul și combinați bine. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întoarce puiul în oală cu orice sucuri acumulate. Cuibărește puiul în sos, acoperă și aduce la foc mic, reglând focul după cum este necesar. Se fierbe timp de 30 de minute. Gustați pentru ajustări de condimente și serviți cu orez verde cilantro Chile cu Pepitas
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Într-un cuptor olandez mic la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Când este fierbinte, adăugați ceapa și jalapeno și sotati până abia începe să se caramelizeze, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
12
Reduceți focul la mediu, presărați amestecul de ceapă cu făina și amestecați constant până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
13
Adăugați lichidul rezervat din ardei iute, 1 cană de apă, oțetul și sarea și amestecați până când lichidul este neted și toată făina este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Adăugați ardeii iute și piperul și fierbeți timp de 5 până la 6 minute. Puree într-un blender, sau cu un blender stick, și se adaugă sucul de lămâie. Reglați după gust pentru sare și piper. La frigider până la 1 săptămână.