Tocană de fasole de dovleac de pui și Chile verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1038 calorii. Un amestec de sos chile, coriandru, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chile Verde-Tocană De Pui, Tocanita verde de Chile cu pui, și Porotos Quebrados (tocană de fasole verde și dovleac).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați pudra de chili, chimenul, usturoiul granulat, scorțișoara, sarea și piperul într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară uniform peste coapsele de pui și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
4
Într-un cuptor olandez mare (preferat fonta emailată) la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Când este fierbinte, adăugați coapsele de pui, pentru a nu se aglomera. Gatiti pana se coloreaza frumos, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Repetați până când tot puiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Scoateți pe o farfurie pentru a ține.
6
Scoateți toate, cu excepția a 3 până la 4 linguri de grăsime din tigaie și, la foc mediu-mare, adăugați ceapa, ardeii Poblano și ardeii grași roșii. Gatiti pana cand ceapa abia incepe sa se caramelizeze, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Chorizo Mexican De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați usturoiul și gătiți încă 3 până la 4 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați fasolea în oală și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați roșiile, sosul verde de Chile și dovleacul și combinați bine. Se condimentează cu sare și piper, apoi se întoarce puiul în oală cu orice sucuri acumulate. Cuibărește puiul în sos, acoperă și aduce la foc mic, reglând focul după cum este necesar. Se fierbe timp de 30 de minute. Gustați pentru ajustări de condimente și serviți cu orez verde cilantro Chile cu Pepitas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Semințe De Dovleac
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Într-un cuptor olandez mic la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Când este fierbinte, adăugați ceapa și jalapeno și sotati până abia începe să se caramelizeze, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
11
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
12
Reduceți focul la mediu, presărați amestecul de ceapă cu făina și amestecați constant până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Adăugați lichidul rezervat din ardei iute, 1 cană de apă, oțetul și sarea și amestecați până când lichidul este neted și toată făina este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Adăugați ardeii iute și piperul și fierbeți timp de 5 până la 6 minute. Puree într-un blender, sau cu un blender stick, și se adaugă sucul de lămâie. Reglați după gust pentru sare și piper. La frigider până la 1 săptămână.