Tocană de fasole albă toscană și fenicul cu portocală și rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fasole albă toscană și fenicul cu portocală și rozmarin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană De Fasole Albă Toscană, Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, și Varză toscană și tocană de fasole albă cu topping de pesmet.