Rețeta Tiramisu cu căpșuni stratificate ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă servește 15. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați lapte, bici răcoroși dips strawberry CR pcormme, ladyfingers și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Cu Căpșuni, Strawberry Tiramisu Fleac, și Tiramisu cu căpșuni și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Adăugați treptat laptele, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecuri uscate de budincă; bate la viteză mică 1 min. sau până se amestecă bine.
3
Acoperiți partea inferioară a tigaiei de 13x9 inci cu jumătate din ladyfingers; deasupra cu straturi de jumătate din fiecare amestec de budincă, bici reci și fructe de pădure. Repetați toate straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Refrigerați 3 ore.
5
Se presară cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.