Această rețetă face 2 porții cu 112 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă $1.43 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tilapia picantă cu ciuperci și dovlecei ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, tei, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Ciuperci Tilapian și baby portobello în sos de smântână, Tilapia Sărată Cu Panglici Crocante De Dovlecei, și Tilapia Picantă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.