Tilapia la cuptor în usturoi și ulei de măsline

Tilapia la cuptor în usturoi și ulei de măsline
Tilapian la cuptor în usturoi și ulei de măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 218 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper cayenne, usturoi, fileuri tilapia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Tilapian la cuptor în usturoi și ulei de măsline, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Tilapia la cuptor cu usturoi și var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fileurile de pește cu usturoiul zdrobit, apoi puneți-le într-un vas superficial, nereactiv. Puneți uleiul de măsline peste pește Până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați ceapa deasupra peștelui. Acoperiți peștele și dați-l la frigider peste noapte pentru a permite peștelui să se înmoaie în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CeapăCeapă
PeștePește
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Dacă coaceți peștele, transferați-l într-un vas de copt de 9x13 inch împreună cu uleiul de măsline, usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați peștele cu cayenne sau piper alb. Dacă gătiți peștele la grătar, înfășurați peștele și uleiul, usturoiul, ceapa și piperul în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
PeștePește
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade F) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista