Tilapia Cu Sos Picant De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu sos picant de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 45 și costă $1.5 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți tilapia, inimi de anghinare în apă, brânză feta cu grăsimi reduse și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Tandoori cu piure picant de cartofi dulci și salată de roșii, Tilapia lui Jamin cu sos întunecat picant, și Tilapia cu sos de roșii-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit.
Crumble anghinare în partea de jos a vasului, formând un strat uniform.
Așezați fileurile deasupra anghinarelor, suprapunându-se după cum este necesar.
Se toarnă sosul peste pește (sosul poate să nu acopere complet peștele). Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Se presară cu feta chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris