Tilapia Cu Rucola, Capere Și Roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu rucola, capere și roșii. Această rețetă servește 1 și costă 6,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 355 calorii. 20 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de rucola, unt, filet tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tilapia la cuptor cu roșii, măsline și capere, Supă de pescar cu Tilapia, creveți, roșii și capere, și Tilapia Cu Lămâie, Usturoi Și Capere pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.