Tilapia Cu Crustă De Parmezan
Tilapia cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.25 pe portie. Această rețetă este plăcută de 184 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștarul maro picant al lui Gulden, tilapia, paprika și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Tilapia Cu Crustă De Parmezan, Tilapia Cu Crustă De Parmezan, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.pulverizați tava de copt superficială cu spray de gătit. Se amestecă împreună pesmet, patrunjel, boia de ardei și sare în vas de mică adâncime.
Periați ambele părți ale fiecărui file cu muștar.
Așezați fileurile în firimituri; se acoperă cu firimituri.
Așezați fileurile în tava de copt.
Presărați fileurile cu brânză.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.