Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapianul înnegrit. Această rețetă servește 6. O porție conține 762 calorii, 56G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci portobello, creveți, amestec cajun gumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia Înnegrită, Tilapia Înnegrită, și Înnegrit Tilapia Po ' Boy.
Instrucțiuni
1
Combinați condimentele de ardei de lămâie, pudra de usturoi, pudra de gumbo fil și 1 linguriță. fiecare condiment înnegrit, amestec de gumbo Cajun și piper roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegrit
Piper Cayenne Măcinat
Praf De Usturoi
Gumbo
2
Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale fileurilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Condimente Uscate Freca
3
Topiți 1/2 cană de unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați tilapia în tigaie; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți. Păstrați cald la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Între timp, topiți untul rămas în a doua tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați cremă de brânză, ciuperci, supă, smântână, ceapă și usturoi; gatiti si amestecati usor 6 min. sau până când crema de brânză este topită și amestecul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Cremă
Supă
7
Adăugați 1 linguriță. pătrunjelul și condimentul înnegrit rămas, amestecul Cajun gumbo și ardeiul roșu măcinat până la sosul de brânză cremă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegrit
Piper Cayenne Măcinat
Gumbo
Pătrunjel
Cremă
8
Adăugați creveți; gatiti si amestecati 5 min. sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
9
Adăugați mozzarella; gatiti si amestecati pana cand mozzarella se topeste si sosul se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos
10
Așezați tilapia pe platoul de servire; se acoperă cu sos de brânză cremă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.