Tigaie seitan și mămăligă cu verdeață proaspătă
Seitan și Polenta Skillet cu verdeață proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 441 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți spanac pentru copii, sos de soia, seitan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Grădină-se amestecă proaspăt cu Seitan, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele încrețite de pe mămăligă,apoi tăiați grosimea de centimetru.
Tăiați fiecare felie în 4 pene mici.
Încălziți o tigaie largă antiaderentă.
Adăugați o picătură de ulei și întindeți-l cu un prosop de hârtie pentru a crea un strat foarte ușor sau folosiți spray cu ulei de gătit.
Adăugați panele de mămăligă; gatiti intr-un singur strat la foc mediu pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați mămăliga pe o farfurie.
Încălziți uleiul și sosul de soia încet în aceeași tigaie. Înainte de a se încălzi prea mult, adăugați seitanul și amestecați bine. Ridicați focul la mediu-mare și saut, amestecând frecvent, timp de 5 minute. Se amestecă bok choy, spanacul și scallions, apoi se acoperă și se gătește până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Se presară oțet după gust. Îndoiți ușor pene de mămăligă și roșii uscate la soare, dacă utilizați. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;