Tigaia de miel și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 436 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, miel măcinat, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete De Miel Skillet, Biscuiți de tigaie cu grăsime de miel, și Cotlete de miel prăjite cu Charmoulan și sparanghel de tigaie.
Instrucțiuni
1
Gatiti mielul, prazul si usturoiul in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand mielul se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Miel
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția roșiilor, în amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Miel
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 12 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Îndepărtați frunza de dafin. Se amestecă roșiile; se încălzește.