Texas Bowl de roșu
Texas Bowl of Red ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 739 calorii, 70g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți chuck de vită, făină, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din carnea de vită și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 4 minute; se transferă pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în oală și rumeniți carnea de vită rămasă, apoi întoarceți primul lot în oală. Reduceți focul la mediu și amestecați usturoiul.
Combinați pudra de chili, chimenul și făina într-un castron mic.
Se presară peste carnea din oală și se amestecă până se acoperă uniform. Zdrobiți în oregano cu degetele, apoi adăugați 3 cutii bulion de vită, 2 lingurițe sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a combina. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim; acoperiți parțial și fierbeți până când carnea este doar fragedă, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Bateți restul de 1 cutie cu masa harina într-un bol pentru a face o pastă cremoasă; amestecați în chili. Continuați să fierbeți la foc mic până când carnea aproape se destramă, 30 de minute până la 1 oră, adăugând până la 2 căni de apă dacă chili-ul devine prea gros. Împărțiți între boluri și acoperiți cu ceapă și jalapenos murat.
Fotografie de Kat Teutsch