Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Terrine de leguminoase (pate de legume). Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul de ardei, laptele de capră, sosul tabasco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curry Pate Ro Terina, Coji de păstrăv roșu și legume cu cremă de usturoi-Pelures de L. L.-pelures de L. L.-truite ros.-truite et sa-cr. M. M. d ' Ail, și Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone.
Instrucțiuni
1
Grătarul sparanghelului: tăiați la aproximativ 2 centimetri de rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Ungeți o tigaie fierbinte cu ulei. Înveliți ușor sparanghelul folosind o perie de silicon și așezați-l pe grătar. Gatiti pana obtineti semne de gratar (aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte) la foc mediu. Nu gătiți prea mult; ar trebui să fie încă fraged și crocant și să nu fie moale sau ați fi epuizat toți nutrienții sănătoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți din tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.Gătirea morcovilor: într-o oală mică, adăugați morcovii și 2 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Gatiti aproximativ 30 de minute. Odată ce lichidul se evaporă, verificați coacerea (adăugați mai multă apă și gătiți puțin mai mult dacă morcovii nu sunt înmuiați). Gătirea ciupercilor crimini: într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați ciupercile și gătiți încă 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați 2 linguri de pătrunjel. Pune deoparte. Pregătirea terinei vegetariene jeleu: dizolvați agarul agar în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Se toarnă lichidul de agar agar într-o tigaie cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se încălzește, amestecând constant cu o lingură de lemn. Aduceți la fierbere, apoi imediat mai mic până la mediu. Continuați să amestecați pentru o uniformă, netedă texture.In o tigaie diferită, încălziți laptele de capră până ajungeți la fierbere aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați lichidul agar agar. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agar
10
Adăugați cremă de nucă de cocos, apoi reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1
Periați matrița (vezi sfaturile) cu apă rece și tapetați cu folie de plastic pentru a ne modela ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Se toarnă o lingură de amestec de lapte de capră în matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Capră
3
Adăugați roșiile uscate la soare, acoperiți cu o altă lingură din amestecul de lapte de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Lapte De Capră
4
Lăsați primul strat să se stabilească aproximativ 2-3 minute, apoi adăugați mozzarella feliată. Când blatul este puțin lipicios la atingere, dar lichidul nu a atins o consistență de gel, repetați aceeași procedură cu morcovii, apoi cu ciupercile crimini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați un strat de sparanghel la grătar (am alternat sulițe și tulpini pe fiecare parte a matriței, astfel încât textura să fie uniformă). Acoperiți cu mai mult amestec de lapte de capră. Finalizați cu lintea neagră și 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Neagră
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Lapte De Capră
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Adăugați un alt strat de amestec de lapte de capră. Este important să așteptați suficient timp între fiecare strat, astfel încât straturile să se lege fără a se amesteca între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Capră
7
Amestecați amestecul rămas de lapte de capră cu sosul Tabasco (dacă este folosit); va crea un vârtej frumos ca o atingere finală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Lapte De Capră
8
Se toarnă ultimul strat.
9
Lăsați terina vegetariană să se stabilească la temperatura camerei până se răcește complet.Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider cel puțin 2-3 ore, de preferință peste noapte.Când sunteți gata să serviți, desfaceți ușor terina rulând un cuțit în jurul peretelui interior al matriței. Întoarceți matrița pe un platou lung și îndepărtați ușor căptușeala de plastic.Când sunteți gata să serviți, tăiați felii folosind un cuțit ascuțit. Lingurați niște vinaigretă picantă de pătrunjel (urmează rețeta) și acoperiți cu castane prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane Prăjite
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux brut ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.