Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Terrina de pui mozaic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de buruieni de mărar, sare condimentată, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Terrină De Pui, Terrină de pui și trufe, și Mosaic JELL-O pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic, bateți ouăle și adăugați piperul de lămâie și sarea. Scufundați sânii de pui în amestecul de ouă și apoi în parmezan. Scufundați inimile de anghinare în ou și apoi parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Piept De Pui
Piper De Lămâie
Parmezan
Ouă
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aliniați o tigaie mare cu hârtie pergament și așezați un strat de piept de pui pe fundul tigaiei. Acoperiți puiul cu un strat de mortadella, salam sau prosciutto. Acoperiți șunca cu inimi de anghinare, apoi cu frunze de busuioc, folosind toate frunzele. Repetați straturile de inimi de pui, șuncă și anghinare. Acoperiți cu hârtie pergament sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Piept De Pui
Busuioc Proaspăt
Mortadella
Prosciutto
Pui întreg
Salam
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pâine Pan
Folie De Aluminiu
4
Așezați o greutate mare deasupra terinei în timp ce coaceți pentru a comprima straturile.
5
Așezați tigaia într-o tigaie mai mare și turnați în apă pentru a face o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți timp de 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați terina să se răcească complet la temperatura camerei, apoi dați-o la frigider în tigaie timp de câteva ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Într-un castron, combinați maioneza, usturoiul, buruienile de mărar și pătrunjelul și amestecați cu o lingură. Se răcește amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Mărar
Pătrunjel
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Pentru a servi, întoarceți cu grijă Terrina din tigaie pe un platou și feliați felii de 3/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se servește cu amestec de maioneză răcit și biscuiți cu unt.