Teriyaki Tofu cu ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Tofu Teriyaki cu ananas. O porție conține 202 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. 11 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ananas, sos teriyaki, tofu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki Tofu, Tofu și ciuperci teriyaki, și Teriyaki Tofu Triunghiuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii și așezați-l într-un vas de copt adânc; adăugați ananas.
Se toarnă sosul teriyaki. La frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când este fierbinte și bubuit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocale, unt de mere, pucioasă și un precursor particular al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna precedentă, contribuind la dezvoltarea unor botrytis timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel vintage - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi ca sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul recoltelor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost îmbătrânit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.