Terina rece și cremoasă de Mango-nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 747 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, cremă de nucă de cocos, sorbet de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Cremă De Gheață De Nucă De Cocos Mango, și Smoothie cremos cu mango și nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Ungeți o foaie mare de copt cu margini. Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu 1/4 cană de apă și aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul se dizolvă. Acoperiți și fierbeți siropul la foc moderat timp de 1 minut. Descoperiți și fierbeți la foc moderat, fără a amesteca, până se formează un caramel chihlimbar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă semințele de susan cu o frigăruie sau bețișoare. Turnați imediat caramelul pe foaia de copt și înclinați cu atenție pentru a întinde caramelul într-un strat subțire. Folosind 2 furci, trageți și întindeți caramelul într-un strat cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
4
Folosind o spatulă, scoateți pralina de susan de pe foaie și rupeți-o în cioburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați jumătate din cioburi într-un robot de bucătărie și pulsați într-o pulbere fină. Rezervați cioburile rămase pentru garnitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 pe 4 1/2 inch cu folie de plastic. Puneți sorbetul în tigaia de pâine și neteziți suprafața. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, presărați gelatina peste restul de 3 linguri de apă și lăsați să se înmoaie timp de 2 minute. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 10 secunde, doar până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți în crema de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți smântâna grea cu extractul de nucă de cocos la viteză mare până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați crema de amestec de nucă de cocos și bateți la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
11
Ridicați cu grijă dreptunghiul de sorbet din tigaia de pâine și reveniți la congelator. Tapetați tigaia cu o foaie dublă de folie de plastic, lăsând cel puțin 2 centimetri de surplombă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Se toarnă o treime din mousse de nucă de cocos în tigaia de pâine și se presară cu jumătate din pudra de pralină de susan. Desfaceți dreptunghiul de sorbet. Puneți-l în tava de pâine și presărați cu pulberea de pralină rămasă. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți ușor mousse-ul de nucă de cocos rămas deasupra. Îndoiți folia de plastic deasupra terinei și înghețați până când este fermă, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Uncii De Ceață Tocată
Sorbet
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Desfaceți cu grijă și desfaceți terina. Folosind un cuțit fierbinte, tăiați terina în felii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Încingeți feliile cu cioburile de pralină, mango tăiat cubulețe și nucă de cocos proaspătă și serviți.