Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche

Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche
Caramel sărat banane tatins cu CR fra fra inghetata de inghetata ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta principal curs. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 1789 calorii, 23g de proteine, și 125g de grăsime pe porție. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de smântână dublă, unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Ananas caramelizat și caramel Creme cu înghețată Bananan, CR fra fra fra fra fra inghetata, și Înghețată Cremă De Ciocolată Fraiche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face înghețata, împărțiți păstăia de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Puneți păstăia și semințele într-o cratiță cu smântâna și laptele și aduceți încet la fierbere. Între timp, într-un castron, bateți gălbenușurile și zahărul împreună până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ou și zahăr, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă înapoi în tigaie, se pune la foc blând și se amestecă cu o lingură de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se încălzește ușor până când amestecul de cremă se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Se toarnă crme frache într-un castron și se bate pentru a se slăbi. Turnați încet amestecul de cremă fierbinte, amestecând în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă amestecul într-o mașină de înghețată și se amestecă până se îngheață ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
8
Transferați într-un recipient, apoi congelați timp de 2 ore pentru a fi ferm.
9
Pentru a face Tatinele, întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă până la grosimea unei monede de 1. Folosind banana ca ghid, tăiați 2 capace de patiserie suficient de mari pentru a se potrivi peste banană, lăsând o margine de 1 cm în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Așezați patiseria pe o tavă de copt și puneți-o în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați zahărul, untul și smântâna și gătiți timp de 5 minute până când zahărul s-a topit și caramelul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
13
Adăugați fulgi de sare de mare tsp. Feliați banana pe jumătate pe lungime și așezați cele 2 jumătăți, tăiate în jos, în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(carton Bloc)(carton Bloc)
14
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Așezați un capac de patiserie deasupra fiecărei jumătăți de banană, înfășurând fiecare strâns în jurul marginilor. Acest lucru se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
16
Transferați tigaia la cuptor și gătiți timp de 20 de minute până când patiseria este înviată și aurie. Întoarceți rapid și cu grijă Tatinele, presărați cu câțiva fulgi de sare de mare și serviți cu linguri de înghețată crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista