Tartule De Vanilie Cu Zmeură
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Tartlets zmeură vanilie un try. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți amidon de porumb, lapte scăzut de grăsimi, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartele Cu Cremă De Vanilie-Migdale, Tartule De Rubarbă Cu Ghimbir Și Vanilie, și Tartele Cu Caș De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare; bateți laptele până se omogenizează.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând, până când încep să se formeze bule.
Bateți oul într-un bol mediu. Turnați încet 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte în ou, în timp ce bateți puternic până se omogenizează.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu-mare, amestecând puternic, până se îngroașă și începe să buleze, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul într-un bol și lăsați să se răcească până se îngroașă, amestecând frecvent.
Bateți smântâna și vanilia.
Scoateți aproximativ 1 lingură de budincă de vanilie în fiecare coajă de tartlet și acoperiți fiecare cu o zmeură.
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 2 ore.