Tartele de ciocolată și Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de ciocolată și Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartele De Pecan, Fudgy Nuci Pecan Tartlets, și Tartele Cu Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Se amestecă untul înmuiat și crema de brânză într-un castron până se omogenizează. Amestecați făina, câte puțin, zahărul cofetarilor și 1/8 linguriță sare. Formați aluatul într-un disc. Acoperiți în folie de plastic; refrigerați cel puțin 3 ore.
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Împărțiți aluatul în 24 de bile; apăsați în două cutii de briose mini de 12 cani, împingând aluatul în sus peste margini. La frigider.
Se amestecă zahărul brun, ciocolata, oul, untul topit, vanilia și restul de 1/8 linguriță de sare într-un castron până se combină. Împărțiți jumătate din nuci pecan între căni de briose; se acoperă cu amestec de zahăr brun; presară deasupra nucile pecan rămase.
Coaceți 20 de minute sau până când aluatul este ușor auriu în jurul marginilor.
Lăsați să stea 5 minute. Rulați vârful cuțitului în jurul marginilor cupei pentru a slăbi.
Îndepărtați când este suficient de rece pentru a manipula; transferați pe rafturi pentru a se răci complet.