Tartele de vară sărate necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 352 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. 167 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână tarhon, cuburi de pâine, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tarte Savuroase De Vară, Tarte Cu Ouă Sărate, și Tarte Cu Roșii Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează. Strângeți o mână mică de aluat: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând până se încorporează. Nu suprasolicitați aluatul, altfel patiseria va fi dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și formați în pătrate de 2 (5 inci). Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Aranjați inele de flan pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Întindeți 1 porție de aluat pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi de 16 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Tăiați în 6 pătrate aspre. Montați ușor fiecare pătrat într-un inel (nu întindeți aluatul). Tăiați excesul de aluat la același nivel cu janta. Înțepați ușor fiecare coajă de mai multe ori cu o furculiță și răciți până la fermitate, aproximativ 30 de minute. Repetați cu aluatul și inelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Căptușiți cojile cu folie (nu grele) și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți cojile până se rumenesc peste tot, 5 până la 8 minute. Se răcește complet pe foile de copt de pe rafturi, apoi se îndepărtează inelele de flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Gatiti haricots verts in apa clocotita sarata pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Apă
2
Scurgeți și împărțiți între 4 coji de tartă împreună cu roșiile, apoi acoperiți cu o rundă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Tomate
Brânză
1
Gatiti ceapa in 1/2 lingura de ulei intr-o tigaie mica la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mediu, apoi gătiți pâinea, amestecând, până devine aurie. Aruncați crutoanele cu șalotă și împărțiți-le între 4 coji de tartă. Aruncați crabul cu tarhon, coajă și cayenne și adăugați la aceleași coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Crutoane
Tarhon
Piper Cayenne Măcinat
Ceapă Eșalotă
Coji De Paste
Pâine
Crabi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Gatiti scallions in ulei in tigaie mica curatata la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă mazărea și se încălzește, apoi se împarte amestecul între cele 4 coji de tartă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Ceapa Verde
Mazăre
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți, întorcând o dată, până când sunt crocante. Rezervă pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Bateți împreună ingredientele cu cremă cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Împărțiți între scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Piper
Coji De Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Presărați arpagic peste tarte cu brânză de capră și tarte de mazăre de top cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
2 Cepe Roșii Tăiate
Arpagic
3
Coaceți torturile pe foi de copt până când crema este doar setată, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
* Cojile de tartă pot fi coapte cu 1 zi înainte și păstrate pe tăvi la temperatura camerei, învelite strâns în folie de plastic.* Tartele coapte umplute pot fi păstrate la temperatura camerei răcoroase 2 ore.•Pentru a face 1 tartă mare (11 inci), pregătiți o jumătate de rețetă de aluat și, atunci când o montați în tigaia pentru tartă, tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inci și pliați surplomba spre interior. Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, împingând aluatul la 1/4 inch deasupra jantei. Alegeți 1 umplutură și triplați cantitățile de ingrediente pentru umplutură (pentru o tartă mare de mazăre, veți avea nevoie doar de 5 felii pancetta); folosiți întreaga rețetă de cremă.