Tarte Savuroase De Vară

Tarte Savuroase De Vară
Tartele de vară sărate necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 352 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. 167 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână tarhon, cuburi de pâine, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tarte Savuroase De Vară, Tarte Cu Ouă Sărate, și Tarte Cu Roșii Sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează. Strângeți o mână mică de aluat: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând până se încorporează. Nu suprasolicitați aluatul, altfel patiseria va fi dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și formați în pătrate de 2 (5 inci). Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aranjați inele de flan pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Întindeți 1 porție de aluat pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi de 16 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Tăiați în 6 pătrate aspre. Montați ușor fiecare pătrat într-un inel (nu întindeți aluatul). Tăiați excesul de aluat la același nivel cu janta. Înțepați ușor fiecare coajă de mai multe ori cu o furculiță și răciți până la fermitate, aproximativ 30 de minute. Repetați cu aluatul și inelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Căptușiți cojile cu folie (nu grele) și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți cojile până se rumenesc peste tot, 5 până la 8 minute. Se răcește complet pe foile de copt de pe rafturi, apoi se îndepărtează inelele de flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Gatiti haricots verts in apa clocotita sarata pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
ApăApă
2
Scurgeți și împărțiți între 4 coji de tartă împreună cu roșiile, apoi acoperiți cu o rundă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
TomateTomate
BrânzăBrânză
1
Gatiti ceapa in 1/2 lingura de ulei intr-o tigaie mica la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mediu, apoi gătiți pâinea, amestecând, până devine aurie. Aruncați crutoanele cu șalotă și împărțiți-le între 4 coji de tartă. Aruncați crabul cu tarhon, coajă și cayenne și adăugați la aceleași coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
CrutoaneCrutoane
TarhonTarhon
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Coji De PasteCoji De Paste
PâinePâine
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Gatiti scallions in ulei in tigaie mica curatata la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă mazărea și se încălzește, apoi se împarte amestecul între cele 4 coji de tartă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Ceapa VerdeCeapa Verde
MazăreMazăre
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți, întorcând o dată, până când sunt crocante. Rezervă pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți împreună ingredientele cu cremă cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Împărțiți între scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PiperPiper
Coji De PasteCoji De Paste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Presărați arpagic peste tarte cu brânză de capră și tarte de mazăre de top cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
ArpagicArpagic
3
Coaceți torturile pe foi de copt până când crema este doar setată, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
* Cojile de tartă pot fi coapte cu 1 zi înainte și păstrate pe tăvi la temperatura camerei, învelite strâns în folie de plastic.* Tartele coapte umplute pot fi păstrate la temperatura camerei răcoroase 2 ore.•Pentru a face 1 tartă mare (11 inci), pregătiți o jumătate de rețetă de aluat și, atunci când o montați în tigaia pentru tartă, tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inci și pliați surplomba spre interior. Apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, împingând aluatul la 1/4 inch deasupra jantei. Alegeți 1 umplutură și triplați cantitățile de ingrediente pentru umplutură (pentru o tartă mare de mazăre, veți avea nevoie doar de 5 felii pancetta); folosiți întreaga rețetă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CremăCremă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
2
Coaceți coaja ca mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți tarta umplută 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista