Tarte de var cu cremă de nucă de cocos
Tartele de var cu cremă de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cruste de unt, nucă de cocos, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarte cremoase cu Lime și nucă de cocos fără Gluten, Cupcakes cu var de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de Lime de nucă de cocos, și Tarte Individuale Cu Cremă De Lămâie-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați nuca de cocos până se rumeneste ușor, 1 până la 2 minute; se toarnă într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
Într-un alt castron, combinați frisca, laptele de cocos și zahărul pudră. Bateți cu un mixer la viteză mare până când crema de nucă de cocos ține movile moi. Acoperiți și răciți până la 2 ore. Bateți pentru a amesteca înainte de utilizare.
Scoateți jantele de tigaie din cruste și puneți fiecare crustă pe o farfurie de desert. Umpleți crustele în mod egal cu caș de var. Acoperiți fiecare tartă cu porții egale de cremă de nucă de cocos și presărați cu nucă de cocos.