Tarte Cu Struguri Proaspeți
Tartele proaspete de struguri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 410 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină universală, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarte Cu Struguri, Tarte Pentru Micul Dejun Cu Jeleu De Struguri, și Tarte de struguri glazurate de Port cu crustă de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree 1 1/2 cani struguri în procesor. Se strecoară piureul de struguri, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult suc.
Se toarnă 1/2 cană suc de struguri într-un castron mare; aruncați orice suc rămas.
Tăiați 4 3/4 căni de struguri pe lungime în jumătate; adăugați toți strugurii în suc în castron.
Adăugați zahăr, 6 linguri de făină și suc de lămâie; aruncați pentru a se amesteca bine.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Întindeți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 11 inci.
Tăiați suficientă patiserie din colțuri pentru a forma un cerc dur.
Transferați patiseria pe 1 foaie de copt pregătită.
Presărați 1 lingură de făină peste Centrul de patiserie, lăsând 2 margini simple de 1/2 inch. Lingură jumătate din amestecul de struguri, inclusiv sucuri, în centrul de patiserie. Îndoiți marginile de patiserie peste struguri, formând o margine de 2 până la 2 1/2 inch. Dot struguri cu 1 lingură de unt. Repetați cu ingredientele rămase pentru a doua tartă.
Coaceți torturile până când crustele devin maronii aurii și sucurile de struguri clocotesc, aproximativ 45 de minute (marginea crustei se va desfășura ușor). Se răcește torturile la temperatura camerei. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)