Tartare de somon
Tartare de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 5 și costă 2,22 USD per porție. O porție conține 108 calorii , 9 g de proteine și 8 g de grăsimi . Un amestec de capere, mărar, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este bun. Tartarul de somon Buddha Jade , ciocolata tartinata cu nuci si Sandviciul cu cuke si ridichi cu tartar de branza de capra cu lamaie si plante tartinate sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Pulsați capere, până se toacă grosier, într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Adăugați somonul, mărarul, uleiul și coaja de lămâie; pulsați până când somonul este tocat fin și bine amestecat. Se amestecă ceapa roșie.
Serviți cu chipsuri de cartofi, biscuiți cu susan sau pâine prăjită. Dacă asamblați aperitivele (în loc să lăsați oaspeții să-și facă singuri), acoperiți fiecare pâine prăjită sau chip acoperită cu tartar cu o felie subțire de lămâie, coajă și toate.