Tartar gravlax de somon pe felii crocante de cartofi
Reteta Somon Gravlax Tartar pe felii de cartofi clare ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 40. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi rotunzi, fructe de ienupăr, cura gravlax și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salmon Gravlax, Salmon Gravlax, și Cum se face Gravlax de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Puteți face cura în avans și se va păstra, depozitat într-un borcan etanș la lumina soarelui, timp de până la 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Într-un castron mediu, amestecați somonul cu 2 linguri de cura Gravlax și apoi adăugați uleiul de măsline, arpagicul tăiat, coaja de portocală și piperul. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau timp de cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ulei De Măsline
Gravlax
Arpagic
Piper
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se servește acoperit cu o împrăștiere de mărar proaspăt tocat pe o felie de cartofi crocanți sau o felie de castraveți englezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezești
Cartofi
Mărar
3
Presărați mai mult mărar tocat pe farfuria sau tava pe care o folosiți pentru a trece aperitivele — atunci feliile de cartofi crocante nu vor derapa și castravetele vor fi mai ușor de ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Cartofi
Mărar
1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt; periați fiecare felie cu ulei, apoi întoarceți-le și periați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se presară sare și piper și se coace 10 minute, apoi se întorc felii și se coace încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Îndepărtați toate feliile crocante cu o spatulă și continuați să gătiți orice felii care par că au nevoie de mai mult timp. Se răcește pe un raft, apoi se utilizează imediat sau se păstrează într-un recipient etanș până la 2 zile.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.