Tarta Verde De Iarnă Renascentistă
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 349 calorii. Dacă $1.58 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Renaissance Winter Greens Tart ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nucșoară, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Verdeață De Iarnă, Verdeață De Iarnă Înăbușită, și Gratin De Verdeață De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 204°.
Întindeți aluatul foietaj și așezați-l într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil.
Rulați un sucitor peste tigaia pentru a tăia aluatul foietaj.
Așezați hârtie pergament peste patiserie în fundul tigaiei și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată. Coaceți parțial timp de 20 de minute.
Scoateți greutățile plăcintei și pergamentul și coaceți încă 5 până la 10 minute până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și răciți-l pe grătar în timp ce pregătiți umplutura. Mențineți temperatura cuptorului la 204°.
Scoateți tulpinile din spanac, așezați frunzele într-o chiuvetă umplută cu apă și lăsați murdăria să cadă pe fund. Scoateți cu grijă din apă și repetați.
Se scurge într-o strecurătoare.
Îndepărtați țepii duri și tulpinile groase ale kale. Se spală în același mod ca spanacul și se scurge. Aburiti varza pana se ofileste, 7-8 minute.
Scoateți în strecurătoare pentru a se scurge din nou.
Aburiti spanacul pana se ofileste, 4 pana la 5 minute.
Scoateți în strecurătoare pentru a se scurge din nou.
Apăsați spanacul și varza pentru a îndepărta cea mai mare parte a umezelii. Tăiați gros spanacul și varza și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Într-un robot de bucătărie, combinați brânza de vaci, ouăle și laptele. Puree până când aveți o cremă netedă cu sâmburi abia vizibile de brânză de vaci.
Se toarnă crema peste verdeață.
Se amestecă coacăzele, sarea, nucșoara și piperul.
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă pregătită. Bateți și neteziți umplutura până când este compactă, netedă și plată în partea de sus.
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute.
Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;