Tarta Verde De Iarnă Renascentistă

Tarta Verde De Iarnă Renascentistă
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 349 calorii. Dacă $1.58 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Renaissance Winter Greens Tart ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nucșoară, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Verdeață De Iarnă, Verdeață De Iarnă Înăbușită, și Gratin De Verdeață De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul foietaj și așezați-l într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Rulați un sucitor peste tigaia pentru a tăia aluatul foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
4
Așezați hârtie pergament peste patiserie în fundul tigaiei și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată. Coaceți parțial timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
5
Scoateți greutățile plăcintei și pergamentul și coaceți încă 5 până la 10 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și răciți-l pe grătar în timp ce pregătiți umplutura. Mențineți temperatura cuptorului la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Scoateți tulpinile din spanac, așezați frunzele într-o chiuvetă umplută cu apă și lăsați murdăria să cadă pe fund. Scoateți cu grijă din apă și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
8
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Îndepărtați țepii duri și tulpinile groase ale kale. Se spală în același mod ca spanacul și se scurge. Aburiti varza pana se ofileste, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
KaleKale
10
Scoateți în strecurătoare pentru a se scurge din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Aburiti spanacul pana se ofileste, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
12
Scoateți în strecurătoare pentru a se scurge din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Apăsați spanacul și varza pentru a îndepărta cea mai mare parte a umezelii. Tăiați gros spanacul și varza și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
14
Într-un robot de bucătărie, combinați brânza de vaci, ouăle și laptele. Puree până când aveți o cremă netedă cu sâmburi abia vizibile de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
15
Se toarnă crema peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VerziiVerzii
16
Se amestecă coacăzele, sarea, nucșoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
17
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă pregătită. Bateți și neteziți umplutura până când este compactă, netedă și plată în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
18
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
20
articol var
21
Type_27_data = {};
22
articol
23
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista