Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de var. O porție conține 321 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Dacă aveți unt, zahăr, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cea Mai Bună Tartă De Var, Tartă Cu Var Cheie, și Tartă Cu Var Cheie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de cracker, zahărul și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
Unt
Zahăr
2
Se coace la 350 la 12-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
3
Într-o cratiță, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat în smântână și suc de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Suc De Lămâie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Adăugați unt. Gatiti si amestecati la foc mediu; aduceți treptat la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de tei. Se răcește la temperatura camerei; pliați în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Coaja De Tei
6
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Într-un castron mic, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se întinde peste umplutură. Se răcește timp de 4 ore sau până când este gata de servit.