Tarta de pere cu crema de migdale

Tarta de pere cu crema de migdale
Tarta cu pere cu cremă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de tartă pe disc, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu crema de pere si migdale, Tarta cu cremă de pere și migdale a lui John, și Tarta Cu Pere De Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și zahărul până devin palide și groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți făina, sarea și 1 lingură de lapte. Într-o cratiță medie, aduceți laptele rămas doar la foc mic. Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Răsturnați amestecul în cratiță și aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti 2 minute. Răsturnați crema de patiserie într-un castron mic și amestecați vanilia. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 1/8 inch. Ușurați ușor aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 11 inci, cu fundul detașabil, de preferință nu o tigaie întunecată. Tăiați orice aluat care depășește la culoare cu janta. Înțepați fundul de mai multe ori cu o furculiță și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tapetați aluatul cu folie, lăsând 2 centimetri de surplombă și umpleți tigaia cu greutăți pentru plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți coaja de tartă în mijlocul cuptorului timp de 12 minute, sau până când abia se fixează și devine auriu pal. Ridicați folia și greutățile și coaceți timp de 5 minute mai mult sau până când coaja este ușor rumenită și uscată la atingere, dar nu gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Lasă să se răcească.
9
Curățați și înjumătățiți perele. Folosind un baller de pepene galben, scoateți miezurile. Frecați perele cu partea tăiată a lămâii pentru a preveni decolorarea. Feliați subțire fiecare pere pe jumătate transversal, păstrând jumătățile intacte. Folosind palma mâinii, apăsați ușor perele tăiate pentru a le îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
10
Într-un castron mediu, bateți untul până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați zahărul cofetarilor, migdalele măcinate, amidonul de porumb, romul și crema de patiserie răcită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Miere De CitriceMiere De Citrice
12
Adăugați oul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Întindeți crema de migdale în coaja de tartă. Folosind o spatulă metalică lungă, aranjați perele feliate într-un model radiant peste cremă, păstrând jumătățile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Presărați Tarta cu zahărul granulat și coaceți până când crema de migdale se rumeneste și se întărește, perele sunt fragede și abia încep să se rumenească și crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista