Tarta de pere cu crema de migdale
Tarta cu pere cu cremă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de tartă pe disc, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu crema de pere si migdale, Tarta cu cremă de pere și migdale a lui John, și Tarta Cu Pere De Migdale.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și zahărul până devin palide și groase.
Bateți făina, sarea și 1 lingură de lapte. Într-o cratiță medie, aduceți laptele rămas doar la foc mic. Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă.
Răsturnați amestecul în cratiță și aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti 2 minute. Răsturnați crema de patiserie într-un castron mic și amestecați vanilia. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie și lăsați să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 42
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 1/8 inch. Ușurați ușor aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 11 inci, cu fundul detașabil, de preferință nu o tigaie întunecată. Tăiați orice aluat care depășește la culoare cu janta. Înțepați fundul de mai multe ori cu o furculiță și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Tapetați aluatul cu folie, lăsând 2 centimetri de surplombă și umpleți tigaia cu greutăți pentru plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți coaja de tartă în mijlocul cuptorului timp de 12 minute, sau până când abia se fixează și devine auriu pal. Ridicați folia și greutățile și coaceți timp de 5 minute mai mult sau până când coaja este ușor rumenită și uscată la atingere, dar nu gătită.
Curățați și înjumătățiți perele. Folosind un baller de pepene galben, scoateți miezurile. Frecați perele cu partea tăiată a lămâii pentru a preveni decolorarea. Feliați subțire fiecare pere pe jumătate transversal, păstrând jumătățile intacte. Folosind palma mâinii, apăsați ușor perele tăiate pentru a le îndepărta.
Într-un castron mediu, bateți untul până când este neted și cremos.
Adăugați zahărul cofetarilor, migdalele măcinate, amidonul de porumb, romul și crema de patiserie răcită și bateți până se omogenizează.
Adăugați oul și bateți până se omogenizează.
Întindeți crema de migdale în coaja de tartă. Folosind o spatulă metalică lungă, aranjați perele feliate într-un model radiant peste cremă, păstrând jumătățile intacte.
Presărați Tarta cu zahărul granulat și coaceți până când crema de migdale se rumeneste și se întărește, perele sunt fragede și abia încep să se rumenească și crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.