Tarta de lamaie cu crusta de nuca de cocos

Tarta de lamaie cu crusta de nuca de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de lămâie cu crustă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de zahăr, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de lămâie și tartă de fructe de pădure cu crustă de nucă de cocos, Tarta de Mango cu crusta de cocos, și Tarta de lamaie cu crusta de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți caș: într-o tigaie, bateți gălbenușurile, coaja, sucul, zahărul și sarea. Gatiti la foc mediu, batand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă în unt, câte o bucată, până se topește. Se strecoară într-un castron. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața cașului. La frigider cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
3
Faceți crustă: amestecați nuca de cocos, firimiturile și untul până se omogenizează. Apăsați ferm pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de 10 inci. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până la aur, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească pe un raft.
7
Răspândiți cașul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Scoateți tarta din tigaie; feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista