Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 524 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr granulat, lapte, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Turtă Scurtă De Caise Și Busuioc, Tarta Cu Caise, Fistic Și Lămâie, și Pâine scurtă de caise.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați 3/4 cană de lapte cu zahărul și busuiocul; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți laptele de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Scoateți busuiocul și strângeți laptele înapoi în tigaie; aruncați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de lapte cu gălbenușurile și amidonul de porumb până se omogenizează. Bateți încet amestecul de gălbenușuri de ou în laptele cald; aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând constant până când este foarte gros, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește. Răsturnați crema într-un castron. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pulverizați o tigaie dreptunghiulară de 14 x 4 1/2 inch cu un fund detașabil cu spray de gătit antiaderent. În vasul unui mixer în picioare, bateți gălbenușul de ou fiert tare cu untul și zahărul la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați făina, amidonul de cartofi și sarea și bateți la viteză mică până când sunt combinate. Folosind mâinile ușor făinoase, apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei. Dați la frigider crusta timp de 30 de minute sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Coaceți crusta aproximativ 25 de minute, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați crusta într-un raft și lăsați să stea până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aranjați jumătățile de caise tăiate cu fața în sus pe hârtie și presărați peste tot cu zahărul. Prăjiți aproximativ 20 de minute, până când caisele sunt fragede și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
13
Lăsați caisele să stea până se răcesc complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
14
Desfaceți crusta și transferați-o pe o farfurie de servire. Folosind o mică spatulă offset, întindeți crema uniform în crustă. Aranjați caisele pe cremă, tăiați părțile în jos și periați cu gemul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
15
Tăiați tarta transversal în fâșii și serviți imediat.