Tarta cu somon afumat, marar si ceapa
Tarta de somon afumat, mărar și ceapă este o pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 433 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de foietaj, ceapă, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza cu somon afumat cu ceapă roșie și mărar, Pizza cu somon afumat cu ceapă roșie și mărar, și Tarta cu somon afumat si ceapa.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Pe o placă făinoasă, întindeți patiseria la aproximativ grosimea unei monede de 1. Apăsați într-o formă de tartă de 20 cm cu fundul detașabil. Tapetați patiseria cu hârtie rezistentă la grăsimi și umpleți cu fasole de copt.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când părțile laterale ale patiseriei devin maronii aurii.
Îndepărtați fasolea de copt și hârtia rezistentă la grăsimi și înțepați pe toată baza și părțile laterale ale patiseriei cu o furculiță.
Puneți coaja de tartă înapoi în cuptor pentru încă 10 minute până când baza este gătită și patiseria este maro biscuitate peste tot. Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță, gătiți ceapa în uleiul de măsline timp de 5 minute până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, dacă doriți, și se lasă deoparte să se răcească. Se amestecă împreună sucul de lămâie și crme frache, apoi se lasă deoparte.
Asamblați tarta: întindeți ceapa peste bază și aranjați deasupra bucățile de somon afumat.
Se presară peste capere, mărar și coajă de lămâie. Păstrați tarta în forma sa, acoperiți-o cu folie alimentară sau folie și dați-o la frigider până la servire, stropită cu crme frache.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul afumat funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.