Tarta Cu Nuci Cu Miere

Tarta Cu Nuci Cu Miere
Miere de nuc tarta este un vegetarian desert. O porție conține 685 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de nuci, ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Nucă Cu Miere, Miere De Mere Unt De Arahide Tartă, și Tartă Cu Brânză De Capră Cu Caise Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt; folosind porniri/opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 5 linguri de apă cu gheață; procesați până se formează aglomerări umede, adăugând apă cu lingurițe dacă este uscată. Aduna în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic; lăsați să stea 1 oră (nu răciți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți ouăle, mierea, sucul de lămâie și apa cu flori de portocale într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de nuci; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rulați crusta pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
6
Transferați în tigaie cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil, permițând crustei să se drapeze peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
7
Se toarnă umplutura în crustă, răspândind uniform. Îndoiți marginile peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Periați cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
9
Coaceți tarta până când umplutura este aurie adâncă și aproape setată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați la raft; se răcește 15 minute. Introduceți cu grijă cuțitul mic între marginea superioară a crustei și a laturilor de tigaie în mai multe locuri pentru a slăbi tarta. Împingeți ușor în sus pe fundul tartei pentru a elibera tarta din părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Tăiați tarta în pene.
12
* Disponibil în secțiunea de coacere sau lichior a unor supermarketuri și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista