Tarta Cu Nuci Cu Miere
Miere de nuc tarta este un vegetarian desert. O porție conține 685 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de nuci, ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Nucă Cu Miere, Miere De Mere Unt De Arahide Tartă, și Tartă Cu Brânză De Capră Cu Caise Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Adăugați unt; folosind porniri/opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați 5 linguri de apă cu gheață; procesați până se formează aglomerări umede, adăugând apă cu lingurițe dacă este uscată. Aduna în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic; lăsați să stea 1 oră (nu răciți).
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Bateți ouăle, mierea, sucul de lămâie și apa cu flori de portocale într-un alt castron mediu.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de nuci; se amestecă până se omogenizează bine.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Rulați crusta pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 14 inci.
Transferați în tigaie cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil, permițând crustei să se drapeze peste tigaie.
Se toarnă umplutura în crustă, răspândind uniform. Îndoiți marginile peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Periați cu glazură de ou.
Coaceți tarta până când umplutura este aurie adâncă și aproape setată, aproximativ 40 de minute.
Transferați la raft; se răcește 15 minute. Introduceți cu grijă cuțitul mic între marginea superioară a crustei și a laturilor de tigaie în mai multe locuri pentru a slăbi tarta. Împingeți ușor în sus pe fundul tartei pentru a elibera tarta din părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)
* Disponibil în secțiunea de coacere sau lichior a unor supermarketuri și la magazinele de băuturi alcoolice.