Tarta cu merișoare și brânză albastră cu salată de pere
Rețeta tarta de afine și brânză albastră cu salată de pere se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 839 calorii, 19g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pere, salate mici de bijuterii, pachet de foietaj gata rulat și sos de salată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de pere, nuci și brânză albastră cu vinetă de afine, Tarta cu pere și brânză albastră, și Tartă cu brânză albastră și pere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți ceapa în uleiul de măsline cu niște condimente timp de 12-15 minute până când sunt aurii și moi.
Așezați patiseria pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Se întinde peste sosul de afine, lăsând o margine mică. Împrăștiați peste ceapă.
Coaceți timp de 20-25 de minute, stropind cu brânză la jumătatea drumului.
Aruncați frunzele de salată și pere cu pansamentul și serviți alături de tartă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "