Tarta rustică de pere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte bătut cu conținut scăzut de grăsimi, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Rustică Cu Pere, Tartă Rustică Cu Pere, și Tartă Rustică Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crusta, într-un castron mediu amestecați împreună făina de patiserie integrală, făina universală, zahărul granulat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați untul și folosind două cuțite sau un tăietor de patiserie, tăiați untul în amestecul de făină până obțineți o textură de pietriș, desigur. Într-un castron mic combinați laptele de unt și apa cu gheață. Folosind o furculiță, amestecați treptat amestecul de lapte de unt în amestecul de făină. Puneți aluatul într-o rundă de 4 inci și înfășurați în folie de plastic. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cup. Ceapă Tocată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F și pregătiți umplutura. Cojiți perele, înmuiați-le și tăiați-le în felii de 1/4 inci. Într-un castron mare aruncați feliile de pere cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Presărați amidonul de porumb, zahărul brun și scorțișoara și aruncați până când perele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul răcit într-un cerc mare de aproximativ nouă centimetri în diametru. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament și drapând aluatul peste sucitor, transferați pe foaia de copt pregătită. În cazul în care aluatul se rupe la toate patch-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Aranjați perele într-o movilă în centrul aluatului, lăsând o graniță de 2 inci. Îndoiți marginea peste umplutură. Acesta va acoperi doar perele parțial și nu trebuie să fie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți tarta timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F, păstrând tarta în cuptor tot timpul și coaceți încă 40 de minute, până când perele sunt fragede și crusta se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Într-un castron mic amestecați împreună mierea și apa clocotită pentru a face o glazură. Când tarta este gata, scoateți-o din cuptor și periați glazura de miere peste tot în partea de sus a fructelor și crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor.
10
Tăiați în 6 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.