Tartă Italiană De Roșii
Tarta italiană de roșii ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 440 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Un amestec de pesto comercial, ou, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Italiană Cu Migdale, Tartă Italiană Cu Fructe Proaspete, și Tartă Italiană Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, gătiți orezul brun conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați orezul gătit, pesto, parmezan și 1 ou; apăsați ferm amestecul în partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Scoateți vasul din cuptor.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Pentru a pregăti umplutura, combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (prin 1 ou) într-un castron; se amestecă cu un tel.
Presărați jumătate de mozzarella și jumătate de prosciutto în fundul crustei pregătite. Se acoperă cu jumătate de felii de roșii. Repetați procedura cu mozzarella rămasă, prosciutto și roșii.
Se toarnă amestecul de lapte peste roșii; coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți tarta din cuptor); coaceți încă 35 de minute sau până când este setat. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.