Tartă cu praz, brânză și slănină
Tarta de praz, brânză și slănină necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. O porție conține 926 calorii, 27G de proteine, și 68G de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză de pachet, praz, emmental și alte câteva ingrediente, o puteți face. 161 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Tarta cu Bacon si praz, Tartă cu praz și slănină, și Tarta Cu Varza, Praz Si Bacon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi prăjiți ușor prazul până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Mișto. Desfaceți patiseria pe o foaie de copt.
Întindeți brânza moale peste patiserie până la 3 cm de margini. Se împrăștie peste praz, slănină și emmental ras.
Întoarceți marginile patiseriei peste umplutură.
Coaceți timp de 20 de minute până devin aurii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.