Tartă cu praz și brânză
O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, arpagicul, nucșoara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră, și Tarta cu spanac, praz și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Adăugați prazul, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 minute sau până se înmoaie. Mișto.
Amestecați crema de brânză, parmezanul, smântâna, arpagicul și nucșoara împreună într-un castron. Se amestecă în praz și se condimentează cu sare și piper.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați 1 foaie de patiserie într-un dreptunghi de 12 9 in (30 20cm), apoi tăiați 1 in (2,5 cm) din partea scurtă.
Așezați pe foaia de copt căptușită.
Întindeți umplutura peste pastă, lăsând o margine de in (2cm).
Ungeți marginea cu gălbenușul bătut.
Rulați și tăiați restul de patiserie la aceeași dimensiune. Centrați peste umplutură și sigilați marginile cu o furculiță. Se da la frigider 10 minute.
Ungeți blatul cu gălbenușul de ou. Folosind vârful unui cuțit, străpungeți câteva fante în centrul tartei. Înscrieți partea de sus într-un model încrucișat.
Coaceți timp de 30 de minute, până se rumenesc.
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se feliază și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;