Tartă Cu Nuci De Pin Cu Prune
Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tartă de prune de pin-nuci ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți prune mov, aluat de patiserie, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei până se înmoaie și maleabil, aproximativ 30 de minute până la 1 oră.
În timp ce aluatul este în picioare, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Intr-o tigaie prajiti 2 linguri de nuci de pin in mijlocul cuptorului pana devin aurii, aproximativ 5 minute, si rezervati.
Tăiați fiecare prună pe lungime în 12 pene. Într-un procesor de alimente puls împreună rămase 1/4 cana nuci de pin, 1/2 cana cofetari zahăr și semințe de anason până când nuci de pin sunt măcinate fin.
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată de 3 sau 4 ori pentru a-l ajuta să se rostogolească lin și formați-l într-un disc. Pe o suprafață de lucru se suprapun 2 bucăți de hârtie de ceară pentru a face un pătrat de 17 până la 18 inci și praf cu făină. Puneți aluatul pe hârtie de ceară și praf aluatul ușor cu făină. Cu un sucitor cu făină, întindeți aluatul într-o rundă de 17 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Pentru a transfera aluatul în tigaia pentru pizza, glisați o foaie mare de copt sub hârtie de ceară și inversați tigaia pentru pizza pe aluat. Ținând foaia de copt și tigaia pentru pizza împreună, întoarceți aluatul pe tigaia pentru pizza și îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. (Oricât de greu ar părea, utilizați aceeași metodă pentru a transfera aluatul pe o foaie de copt dacă nu utilizați o tigaie pentru pizza.)
Presărați aluatul cu toate, cu excepția a 2 linguri de amestec de nuci, lăsând o margine de aproximativ 2 inci. Împrăștiați prunele peste amestecul de nuci și întoarceți marginea aluatului peste prune.
Presărați prunele cu amestecul de nuci rămas și nuci de pin prăjite rezervate.
Coaceți tarta în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și sucurile clocotesc, 35 până la 40 de minute. Se răcește tarta în tigaie pe un raft cel puțin 20 de minute și se transferă pe o placă mare de lemn. Tarta poate fi făcută cu 4 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.
Chiar înainte de servire, tarta ușor de praf cu zahăr suplimentar de cofetărie.