Tartă Cu Fructe Glazurate Cu Crustă De Nucă De Cocos

Tarta cu fructe glazurate cu crustă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, căpșuni, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan), Tarta De Fructe Proaspete Cu Crusta De Migdale, și Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați albușurile și zahărul brun într-un castron mic, amestecând bine. Se amestecă cerealele și nuca de cocos; puf cu o furculiță până se acoperă bine. Apăsați ușor amestecul de cereale în partea de jos și 1/2 inch în sus a unei tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește complet.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și așezați crusta pe o farfurie de servire. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a crustei.
Așezați fructele întinse într-un castron mare; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați nectarine și căpșuni; se amestecă ușor până când fructele sunt bine acoperite. Mound fructe în centrul de tartă, și aranja atractiv.
Tăiați tarta în pene și serviți imediat.