Tartă Cu Fructe Glazurate Cu Crustă De Nucă De Cocos

Tartă Cu Fructe Glazurate Cu Crustă De Nucă De Cocos
Tarta cu fructe glazurate cu crustă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, căpșuni, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan), Tarta De Fructe Proaspete Cu Crusta De Migdale, și Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați albușurile și zahărul brun într-un castron mic, amestecând bine. Se amestecă cerealele și nuca de cocos; puf cu o furculiță până se acoperă bine. Apăsați ușor amestecul de cereale în partea de jos și 1/2 inch în sus a unei tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
UmărUmăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și așezați crusta pe o farfurie de servire. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați fructele întinse într-un castron mare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați nectarine și căpșuni; se amestecă ușor până când fructele sunt bine acoperite. Mound fructe în centrul de tartă, și aranja atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
NectarinăNectarină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Tăiați tarta în pene și serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista