Tarhon La Grătar-Coapse Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de tarhon-Dijon la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 635 calorii, 38g de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui la grătar Dijon și tarhon, Pulpe de pui la grătar cu lămâie-Dijon cu salată de rucola, și Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când se termină.